Gibraltar – Norge med VitaePro

Per Arne Ellefsen liker å holde seg i form. Han trener hvert år for Birken. Sommeren 2011 syklet han Gibraltar-Norge. Per Arne er glad han kom over VitaePro og ga det en sjanse. Han har vært en trofast VitaePro-bruker siden 2009, og nå tør han ikke slutte med VitaePro.

Per Arne Ellefsen liker å holde seg i form. Han trener hvert år for Birken. Sommeren 2011 syklet han Gibraltar-Norge.

Tålmodighet

Per Arne er glad han kom over VitaePro og ga det en sjanse. Han har vært en trofast VitaePro-bruker siden 2009, og nå tør han ikke slutte med VitaePro. Per Arne anbefaler folk å ha tålmodighet når de begynner å ta VitaePro. – Ta vurderingen først når det har gått en periode.

Aktiv syklist

Per Arne er en aktiv 63 åring. Med full jobb, trening og fire barnebarn er det høyt tempo hele uken. Han har syklet Trondheim-Oslo flere ganger, Jotunheimen rundt og Birken hele 18 ganger. I 2011 syklet han Gibraltar-Norge, en tur på 450 mil som han brukte kun 25 dager på. Prestasjonen ble gjennomført uten hviledager.

− Jeg liker å tøye grenser og utfordre egen kropp. For meg er det viktig å ha en positiv innstilling hvor jeg ser løsninger fremfor problemer.

 

Ga dette deg lyst til å prøve VitaePro selv? Her kan du bestille VitaePro