Hjemme hos oss tar vi VitaePro hver dag

Unni Berglund Evensen er en dame med mange jern i ilden. Unni ble anbefalt VitaePro og fikk prøve VitaePro gjennom ei venninne for tre år siden. − Jeg hadde jo sett reklame for VitaePro på TV, men det er noe annet når en du kjenner forteller om sine positive erfaringer.

Unni Berglund Evensen er en dame med mange jern i ilden.

Unni ble anbefalt VitaePro og fikk prøve VitaePro gjennom ei venninne for tre år siden. − Jeg hadde jo sett reklame for VitaePro på TV, men det er noe annet når en du kjenner forteller om sine positive erfaringer. Da blir du mindre skeptisk, og i dag er jeg sjeleglad for at jeg hørte på venninna mi!

Nå er VitaePro med henne hver dag, også på de mange reisene hun og mannen Widar drar på. Senest dro de på vennetur til Paris og koste seg med god mat og spennende opplevelser.

Aktiv familiemor

Unni jobber som barne- og ungdomsarbeider, driver en stor gård med hester og er samtidig en aktiv familiemor.

Elsker å danse

Unni og mannen Widar har en stor omgangskrets, og inviterer ofte venner til gården. – Jeg kan ikke tenke meg noe hyggeligere enn god mat, gode venner, bra musikk og dans, smiler Unni. − Jeg elsker å danse swing og linedance. − VitaePro fungerer veldig bra for meg!

 

Ga dette deg lyst til å prøve VitaePro selv? Her kan du bestille VitaePro