Jeg er så fornøyd med VitaePro!

Helena Wihlborg har tatt VitaePro i mange år og vil ikke slutte nå. – Jeg så en reklamefilm for VitaePro og tenkte at det var verd et forsøk. Jeg var nysgjerrig på VitaePro og tenkte at det var greit å kombinere mitt kosthold med et tilskudd jeg hadde tiltro til.

Helena Wihlborg har tatt VitaePro i mange år og vil ikke slutte nå.

VitaePro er verdt et forsøk

– Jeg så en reklamefilm for VitaePro og tenkte at det var verd et forsøk. Jeg var nysgjerrig på VitaePro og tenkte at det var greit å kombinere mitt kosthold med et tilskudd jeg hadde tiltro til.

Anbefaler gjerne VitaePro

Helena har aldri angret på at hun prøvde VitaePro, og hun anbefaler det gjerne til vennene sine.

Å leve et aktivt liv er viktig

Helena Wihlborg bor i Olofström sammen med sin man, sønnen sin og to katter. Hun jobber som fritidskonsulent på et sykehjem i nærheten og hun elsker å finne på aktiviteter sammen med familien sin. Å leve et aktivt liv er veldig viktig, og hun holder seg i form ved spaserturer, sykling og kettlebells-trening.

 

Ga dette deg lyst til å prøve VitaePro selv? Her kan du bestille VitaePro