Derfor tar Ruth VitaePro

Gøy å være sammen med barnebarna! Det Ruth Engelstad er opptatt av er å fungere godt på jobb og samtidig leve et godt liv i hverdagen, derfor tar hun VitaePro. – Jeg så reklame for VitaePro og tenkte at jeg godt kunne prøve VitaePro en periode, for å se om tilskuddet passet mitt kosthold og livsstil.

Gøy å være sammen med barnebarna!

Det Ruth Engelstad er opptatt av er å fungere godt på jobb og samtidig leve et godt liv i hverdagen, derfor tar hun VitaePro.

– Jeg så reklame for VitaePro og tenkte at jeg godt kunne prøve VitaePro en periode, for å se om tilskuddet passet mitt kosthold og livsstil. Jeg har valgt å fortsette og har brukt VitaePro i mange år nå, forteller Ruth.

Jobber som hjelpepleier

Ruth jobber som hjelpepleier, en jobb som innebærer mange tunge løft og mye gåing hver dag.

Aktiv og i bevegelse

– Det er viktig for meg å kunne være fysisk aktiv og i bevegelse. Da kan jeg lettere være i aktivitet med barnebarna og  jeg trenger jeg ikke å hvile på sofaen etterpå!

Ga dette deg lyst til å prøve VitaePro selv? Her kan du bestille VitaePro