Derfor tar Torstein VitaePro

Torstein Sørensen jobber innen industrien, et fysisk hardt arbeid som gjør at VitaePro kommer godt til nytte. – Jeg så VitaePro-reklamen på TV og tenkte at jeg skulle prøve for å se om VitaePro kunne være noe for meg, forteller Torstein.

Torstein Sørensen jobber innen industrien, et fysisk hardt arbeid som gjør at VitaePro kommer godt til nytte.

– Jeg så VitaePro-reklamen på TV og tenkte at jeg skulle prøve for å se om VitaePro kunne være noe for meg, forteller Torstein. Nå er det flere år siden Torstein bestemte seg for å prøve VitaePro og han anbefaler det gjerne til andre som kjenner seg igjen i hans situasjon.

Aktiv i naturen

Torstein og familien lever aktivt, og sammen med samboeren og deres tre sønner liker han å være ute i naturen. – Vi bruker å gå turer sammen, stå på snowboard om vinteren og tilbringer mye tid ute i naturen, forteller Torstein. Torstein har også en egen skog som han og familien besøker ofte. I skogen hugger han ved og tømmer. Det er en tøff og krevende jobb, men han liker utfordringen.

Tungt arbeid på fabrikken

Torstein jobber på en vindusfabrikk, hvilket innebærer lange arbeidsdager i et fysisk krevende yrke. Hver dag blir det tunge løft og ubekvemme arbeidsstillinger.

 

Ga dette deg lyst til å prøve VitaePro selv? Her kan du bestille VitaePro