VitaePro er mitt valg!

Gro Hammerseng-Edin er en profilert håndballspiller som lever aktivt både på og utenfor banen. VitaePro hjelper henne i hverdagen.

Gro Hammerseng-Edin er en profilert håndballspiller som lever aktivt både på og utenfor banen. VitaePro hjelper henne i hverdagen.

Jeg tar VitaePro hver dag

– Jeg har valgt VitaePro som mitt faste kosttilskudd, smiler Gro. Det passer meg og min livsstil.

Aktiv familie

Hammerseng-Edin har vært aktiv fra den dagen hun lærte å gå. Mens andre barn gikk, hoppet eller løp hun.−  Jeg var aktiv i ung alder, og begynte med fotball i syv-åtteårs alderen og håndball da jeg var ti, forteller Gro. Venninner som spilte håndball, søsken som spilte fotball og en far som var fotballtrener var avgjørende for at Gro ble aktiv.

– Jeg var mye på trening og var heldig fordi jeg hadde foreldre som alltid stilte opp for meg.

Trening gir energi

I dag trener Gro fordi det gir henne en god følelse og fordi hun synes det er gøy. − Jeg liker å kjenne at jeg er i god form. Trening gir meg energi, og ikke minst er det sosialt å drive lagidrett.  Ekstra givende er det når man når målene, forteller Gro, som er kåret til verdens beste håndballspiller. I tillegg til trening er Gro opptatt av kosthold og en sunn hverdag som innebærer nok søvn og vann i løpet av døgnet.

Småbarnsmor og trening

Gro lever et hektisk familieliv, med et lite barn som krever sitt. Det er i slike situasjoner man har ekstra behov for å holde seg aktiv og tenke på hva man putter i munnen. − Blir man liggende på sofaen med godteri for å slappe av mellom slagene, får man ingen energi og kommer inn i en ond sirkel. Alt blir et ork, forklarer Gro.

Det er en utfordring å få til en fornuftig balansegang mellom håndball og familieliv, særlig fordi håndballen også betyr mye reising.

Velg noe du liker

−  Jeg oppfordrer alle til å finne en aktivitet de synes er morsom og givende. Enten det er ballspill, dans, svømming, styrketrening, turer med yndlingsmusikken på øret eller med bestevenninnen, så får man energi til å bevege seg enda mer. Man angrer aldri på at man har rørt på seg!

 

Ga dette deg lyst til å prøve VitaePro selv? Her kan du bestille VitaePro